Д-р Нели Пандова беше много слънчев и лъчезарен човек. Ще

...
 Д-р Нели Пандова беше много слънчев и лъчезарен човек. Ще
Коментари Харесай

Спешната помощ: Изпращаме Пандова с мъка и гняв

 Д-р Нели Пандова беше доста безоблачен и сияен човек. Ще я запомним с усмивката й, с добротата й, със себераздаването, с това, че беше безпределно самоотвержен човек, обичаше работата си, обичаше пациентите, даваше всичко от себе си, даде и живота си  за пациентите. Това съобщи пред bTV представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.

Бяха карантинирани дружно с нейния брачен партньор, който също е доктор в Спешна помощ в София, изясни Сунгарска.

  " Понеже са лекари и знаят риска, по тази причина се отделиха, живееха на две обособени места. В един миг тя разви пневмония, беше призната в болница, лекува се там, беше изписана след два негативни PCR теста.

Писала е на сътрудници, че към този момент си е у дома, че се усеща по-добре, че диша малко по-спокойно, само че за съжаление… Това, което и щабът сутринта изрече като терзание, че е допустимо заболяването да се върне макар негативните проби и че тези антитела, които организмът развива, сякаш не са доста сигурни, с цел да те предпазят от болест и от болест ".

Днес се събрахме, ръкопляскахме пред Спешна помощ. Не знам по кое време тъкмо ще я изпратим и не знам по какъв начин, само че ще я изпратим с доста тъга в душите си, с доста жалост, че това се случи и може би с доза яд, тъй като продължаваме да виждаме безотговорността на хора от обществото ни. През цялото време и на по-строгите ограничения, и в този момент, откакто започнаха да се омекотяват, виждаме хора, които вървят без никакви защитни средства, смеят се по уличите, кашлят, кихат и какво ли не.

Безотговорното държание на хората по време на пандемия е това, което ни гневи, сподели Сунгарска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР